Co. van het de Machinesmateriaal van de machtswereld, Ltd. 

 

Ondernemingswaarde: Eerlijkheid, Praktisch aspect, Innovatie.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAir-source warmtepompen

Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type

Certificaat
Van goede kwaliteit grond bronwarmtepomp voor verkoop
Van goede kwaliteit grond bronwarmtepomp voor verkoop
De warmtepomp van EVI loopt goed voor deze winter. Dank u want uw vriendelijke onze steunen van opleiding mensen installeren!

—— Richard J. Roos

Beste warmtepomp die ik van China, perfect prestaties en goed na verkoopsteun heb gekocht!

—— Carl Eriksson

Ik ben online Chatten Nu

Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type

China Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type leverancier
Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type leverancier Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type leverancier Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type leverancier Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type leverancier Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type leverancier

Grote Afbeelding :  Dubbele de Lucht Van het bron systeemcontrolemechanisme Warmtepompen met Freestanding Opzettend Type

Productdetails:

Plaats van herkomst: Dongguan, Guangdong, China
Merknaam: Power World
Certificering: CE, EMC, EMF, ROHS, ERP, SAA, EN14185
Modelnummer: Pf-030DC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD 1300~2636 Per Unit
Verpakking Details: multiplex
Levertijd: Verscheept in 20 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 100000 Eenheden per/jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Compressor: Copeland condensator: Buis in buiswarmtewisselaar
Uitbreidingsklep: Danfoss/Emerson Koelmiddel: R410A
Cop: 3.96 Voeding: 380v/50HZ
Controleur: Dubbel systeem (Motorola-Spaander) Nominale stroom: 17.6A
Zwakstroomschakelaar: 0.05/0.15MPa Schakelaar met hoog voltage: 3.0/3.6MPa
Opzettend Type: Freestanding meterial: Neveldeklaag, Roestvrij staal
Opslag of Moment: Opslag Toepasselijke Plaats: Fabriek, het Ziekenhuis, Universiteit, Hotel, Villa's, Salon, Vrije tijdscentrum

Erp de Lucht van de van het Bron energieetiket van de de Machtswereld gelijkstroom Waterverwarmer de OmschakelaarsWarmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaarscompressor

 

Het assortiment van de Machtswereld is zeer divers en volledig gemaakt aan de behoeften van onze klanten. Van losgemaakte eengezinswoningen aan commerciële gebouwen - de warmtepompen van PowerWorld behandelen grondwater en water/water met het verwarmen van output van 7kW aan 115kW en lucht bronwarmtepompen van 2kW aan 110kW.

 

Warmtepompen

Energy-saving, rendabel, duurzaam en met een gewaarborgde toekomst – die zijn de belangrijkste eigenschappen verbonden aan een moderne, behoorlijk geïnstalleerde warmtepomp. OCHSNER bieden de warmtepompen kritieke voordelen om te verwarmen, te koelen en warm water te verwarmen aan. En het systeem is uiterst eenvoudig:
De warmtepomp gebruikt omringende hitte die in de lucht, het water en de grond – natuurlijke hittebronnen wordt opgeslagen. Veel van deze milieuenergie komt uit de zon, maar de hitte komt ook uit diep binnen de grond. Deze duurzame energieën worden verwarmd van laag op een hoger temperatuurniveau door middel van verfijnde technologie, die hen maakt voor verwarmingsdoeleinden geschikt.

 

Hoe de gelijkstroom-Omschakelaar AIR – WATERWarmtepompen werkt

Het gehele systeem bestaat uit de externe en interne eenheid. De externe eenheid met evaporator en ventilator is geplaatste buiten en het zuigt omringende lucht. Op dat ogenblik, wordt het vloeibare koelmiddel ingespoten aan de externe eenheid via de uitbreidingsklep. De stromende luchthitte wordt overgebracht naar het koelmiddel in de evaporator. Zo verandert zijn staat in gasstaat. Het koelmiddel in gasstaat gaat aan de interne eenheid te werk, concreet aan de compressor waar het wordt gedrukt. Terwijl het koelmiddel in de compressor, de drukverhogingen wordt gedrukt en zodat de temperatuur verhoogt. Op deze wijze, stijgt de originele laag-potentiële die hitte van het koelmiddel uit de externe lucht wordt genomen tot het niveau geschikt om te verwarmen of water het verwarmen. Het koelmiddel van op hoge temperatuur gaat dan aan de condensator te werk en brengt hitte daar naar water van lagere temperatuur over. Op deze wijze, wordt het koelmiddel afgekoeld en de condensatie komt voor. Het verwarmde water dat hitte van het koelmiddel goedkeurde gaat naar radiators of vloer het verwarmen en zendt de hitte aan een ruimte uit. Het gecondenseerde koelmiddel gaat via het sub-koelt ruilmiddel over tot de externe eenheid en de gehele cyclus herhaalt.

warmtepomp operation.png

Het ruilmiddel (hoge drukdeel), het gas koelt en condensaten af
2. De uitbreidingsklep, de vloeistof breidt zich uit en koelt af
3. De evaporator (lagedrukdeel), de vloeistof verdampt en verandert zijn staat in gas
4. De compressor, wordt het gas gedrukt en het verwarmt omhoog

Rode sectie = hoge druk
Blauwe sectie = lage druk

 

Het verwarmen

De warmtepompen werken op dezelfde principes zoals een ijskast - behalve dat wordt het proces omgekeerd. Een warmtepomp haalt enkele thermische die energie in de grond of in het grondwater (deze opgeslagen energie wordt constant bijgevuld) wordt opgeslagen en zet het in het ruimte verwarmen om.

Het systeem werkt het hele jaar door. Onder een bepaalde diepte worden de omgevingstemperatuur en de temperatuur van het grondwater niet meer beïnvloed door seizoengebonden veranderingen.


Het passieve Koelen

Tijdens de zomer, kan uw warmtepomp van Weider met een extra het koelen reeks (facultatieve toebehoren) om de kamertemperatuur te verminderen door rond 2-4 °C. worden gecombineerd. Het water in uw vloerverwarmingssysteem absorbeert de thermische energie, en dit wordt dan verdreven in de grond via de warmtepomp. Slechts moeten de economische recyclagepompen voor dit aan het werk lopen, zodat kan de compressor uitgeschakeld blijven en verbruikt geen elektriciteit.

 

Gelijkstroom-de Eigenschappen van het Waterverwarmers van de OmschakelaarsWarmtepomp:

1. Gelijkstroom-de Omschakelaarslucht aan WaterWarmtepomp keurt gelijkstroom-Omschakelaarscompressor goed,
Gelijkstroom-Omschakelaarsmotor, wanneer het systeembegin, de compressor snel loopt om tot het kamertemperatuurbereik de plaatsende temperatuur te maken, wanneer het ruimtebereik zijn plaatsende temperatuur, het systeem zijn plaatsende temperatuur effectief en nauwkeurig door de compressor en van de motor lopende snelheid, geen behoeftegebruik te controleren meer elektriciteit zal houden.

 

2.DC de omschakelaarstechniek bereikt de grote macht van de machine en het hoge energierendementtarief, COP 30% Hoger dan Normale warmtepomp, het heeft eigenschappen van goede lopende economie en het werkstabiliteit.

 

3. Ontworpen zoals Verdeeld Type, Binneneenheid en Openluchteenheid wordt verbonden door Flexibele Koperpijp, Installatie met Eenvoudig, en gemakshalve, kan de Binneneenheid in Keuken, Badkamers of kelderverdieping worden geïnstalleerd, Verzekerend minder Energieverlies, ook Waterpijpen verhinderen in Koude de Winter en zonblootstelling in de hete Zomer Te bevriezen.

 

4. De binneneenheids hoofdzakelijk Componenten omvat: SWEP-PlaatWarmtewisselaar, Controlemechanisme, van Wilo & Grundfos-de Pomp van het Cycluswater, de Differentiële Schakelaar die van de Drukstroom, Elektrische Klep Met drie richtingen, Helper etc. delen verwarmt.

 

5. De openluchteenheids hoofdzakelijk Componenten omvat: Gelijkstroom-de Omschakelaarscompressor, Evaporator, de Omschakelaarsmotor van Panasonic gelijkstroom, Extra PlaatWarmtewisselaar, Controlemechanisme, Uitbreidingsklep, Vier manierklep, Koelmiddelenklep en ontijzelt zo Verwarmer op delen.
6. Het gebruiken en de tweeling-Cilindergelijkstroom Omschakelaarscompressor van MITSUBISHI Roterende en van het de Omschakelaarsevi Systeem van HITACHI gelijkstroom de Rolcompressor, Groen Milieu die, Hoog rendement, Prachtige Prestaties en Betrouwbaarheid verstrekken.
 

Gelijkstroom-Omschakelaarslucht aan de Parameters van WaterWarmtepompen:

Gelijkstroom-OmschakelaarsWarmtepomp voor het koelen het verwarmen en DHW
Productmodel Pf-030DC Pf-050DC
Het koelen Het koelen capaciteit (kW) 7.7 12.8
Het koelen capaciteit Min/Maximum (kW) 4.9/8.9 8.2/14.8
Het koelen inputmacht (kW) 2.6 4.2
Het koelen inputmacht Min/Maximum (kW) 1.5/3.7 2.5/6.0
Geschat huidig (a) 12.7 20.5
Huidig Min/Maximum (a) 7.3/18.1 12.2/29.3
EER 2.96 3.05
EER Min/Maximum 2.41/3.27 2.47/3.28
Het verwarmen Het verwarmen capaciteit (kW) 10.2 16.5
Het verwarmen capaciteit Min/Maximum (kW) 6.65/13.3 10.7/21.5
Het verwarmen inputmacht (kW) 2.4 3.9
Het verwarmen inputmacht Min/Maximum (kW) 1.4/3.6 2.2/5.9
Geschat huidig (a) 11.7 19
Huidig Min/Maximum (a) 6.8/17.6 10.7/28.7
COP 4.25 4.23
COP Min/Maximum 3.69/4.75 3.65/4.9
DHW Het verwarmen capaciteit (kW) 8.3 13.5
Het verwarmen capaciteit Min/Maximum (kW) 5.4/10.8 8.8/17.6
Het verwarmen inputmacht (kW) 2.5 4.1
Het verwarmen inputmacht Min/Maximum (kW) 1.4/3.8 2.3/6.2
Geschat huidig (a) 12 20
Huidig Min/Maximum (a) 6.8/18.5 11.2/30.2
COP 3.32 3.29
COP Min/Maximum 2.84/3.86 2.84/3.83
Koelmiddel R410A
Voeding 220V/50Hz
Werkplaats -20~43℃
Wateromloop (m ³ /H) 1.75 2.84
De daling van de waterdruk (kPa) 25 30
IP Rang (Mate van bescherming) IPX4 IPX4
Anti-elektrisch schoktarief I I
Lawaai (dB (A)) ≤53 ≤58
Netto gewicht/Brutogewicht (kg) 125/135 155/165
Diameter van pijp (mm) DN25 DN25
Lichaamsgrootte (W*D*H) 1115*425*710 1110*490*1260
Verpakkingsgrootte (W*D*H) 1180*480*850 1180*540*1390
Ladingshoeveelheid (20GP/40GP/40HQ) 48/100/150 18/42/42
Opmerking: Het koelen arbeidsvoorwaarde: De temperatuur van het inhamwater 12℃, de temperatuur van het Afzetwater 7℃, Droge boltemperatuur 35℃, Natte-boltemperatuur 24℃.
Het verwarmen arbeidsvoorwaarde: De temperatuur van het inhamwater 30℃, de temperatuur van het Afzetwater 35℃, Droge boltemperatuur 7℃, Natte bol temperature6℃.
DHW-arbeidsvoorwaarde: De temperatuur van het inhamwater 15℃, de temperatuur van het Afzetwater 55℃, Droge boltemperatuur 7℃, Natte-boltemperatuur 6℃.

 

Gelijkstroom-de Foto's van de het Waterverwarmer van de OmschakelaarsWarmtepomp:

 

 

 

Gelijkstroom-Omschakelaarswarmtepomp 1.jpg

 

 

Bedrijfsinformatie

Drie Voordelen die met Onze Edelen vergelijkbaar zijn

1. Uitstekende Componenten

1.01 Copeland-Compressor:

De hoge coëfficiënt van prestaties over 15-jaar het werken, vrij van normaal systeem van de schurings divers bescherming, verzekert eenheid regelmatig in werking te stellen: over current&temp. beschermend, high&low voltage het beschermen. Verzet me sterk tegen vloeibare hamer en loop regelmatig in slechte voorwaarde.

1.02 T6-Ventilator:

Roteert de goed geselecteerde asdieT6-ventilatormotor met groot ventilatorblad wordt gecombineerd, wat zware luchtslag bij laag verstrekken snelheid, die trilling en lawaai verminderen.

1.03 Elektrische de Uitbreidingsklep van Danfoss/van Emerson:

Danfoss 500 klep van de stappen de Elektronische Uitbreiding, met nauwkeurigere controle van het systeem van de koelmiddelenstroom, wat warmtepomp het werk capaciteit en efficiency in de verschillende omringende omstandigheden optimaliseren.

1.04 hoge Efficiënte Buis in Shell/Buis in buiscondensator (warmtewisselaar)

Optimaliseer ontwerp van zowel binnen als buiten geschroefte buis, helpt het om het verwarmen uitwisselingsefficiency te verhogen, en betere het verwarmen capaciteit te verstrekken. Het speciale ontwerp van vloeibare koelmiddelen doorgevende die buis op de bodem van condensator verzekert het warmtepompsysteem regelmatig in strenge arbeidsvoorwaarde in werking wordt gesteld.

1.05 het originele Koelmiddel van Dupont

Het originele vriendschappelijke koelmiddel van Dupont, betere efficiënt en ECO, verzekeren betrouwbaar en regelmatig in werking gestelde warmtepomp.

1.06 geavanceerde het lassen technologie

De stikstof-lassende technologie zuivert het systeem van de koelmiddelenpijp om de binnenresiduschade aan de compressor te vermijden; met extra superieure lassenstroom, maakt het lassenverbinding regelmatiger, vermindert oxydatie van koperpijp, verhindert gaslekkage.

1.07 het uitrusten zowel vloeibaar-opslag & gas-liquid separator

Onze die warmtepomp het uitrusten zowel vloeibaar-opslag als gas-liquid separator verzekeren eenheden regelmatig in verschillende soorten extreem vijandig milieu in werking worden gesteld.

De schakelaar 1.08 van Eaton (de V.S.) AC & Thermisch relais

Hoog - de kwaliteitsschakelaar en het thermische relais kunnen vrij aanzetten/van meer dan 100.000 keer.

1.09 vermenselijkt PCB-Ontwerp

De militaire componenten van niveaupcb, intelligent controlerend programma versterkten een betrouwbare verrichting van de warmtepompeenheid. Het speciale gekleurde bedradingsontwerp op PCB verstrekt groot gemak in installatie en verder onderhoud.

1.10 brede Voltagetransformator

220V-240V AC, brede het voltagetransformator van 50/60Hz in het geval van voltageschommeling, verzekert regelmatig het eenheidswerk. De huidige transformator die te sterke intensiteit beschermen verzekert nauwkeurigere eenheids werkende stroom.

1.11 luchtlawaai Geïsoleerd Materiaal

Door hoogte te gebruiken - isoleerde het kwaliteits luchtlawaai materiaal, worden het lawaai en de trilling volkomen vermeden.

2. Productieproces van de Warmtepomp van de Machtswereld:

2.01 hitte Preservations

2.01.02 de Hittebehoud van de Koperbuis.

2.01.03 het Dubbele Behoud van de Kleppenhitte

2.01.04 het Behoud van de Condensatorhitte

2.01.05 het Behoud van de het Gevalhitte van het Buissysteem & Geluiddichte Ambacht

2.02 vijf Solderende Ambachten van de Lassenverbinding:

2.02.01 Pijpleidingsstikstof pre-Soldeert

2.02.02 Assemblagestikstof pre-Soldeert

2.02.03 het Lassen van de MachineLopende band

2.02.04 het Autolassen van de Evaporatorelleboog

2.02.05 Shunt Handlassen

2.03 evaporator schok-Absorptie & Geluiddichte Technologie

2.04 Grondstof het Kopen & Leverancierscontrole

2.05 Haarvat Frication & de Technologie van het Hittebehoud

2.06 het elektronische Waterdichte Geval gaat te werk

2.07 gaat het de Configuratieontwerp van de Warmtepompbinnenband te werk

2.08 Ni-Cr de Verbinding & het Drievoud van de Lassendraad hitte-krimpen Buisthermische behandeling, Waterdichte & Hittebehoudsverwerking

3. Inspectie & Test:

3.01 24 Uren alle-omringend-Temperaturen. Simulatie Onafhankelijk Laboratorium

a. Op hoge temperatuur. Het drogen/het Verwarmen Laboratorium

 

Inleiding:

 

1. Sinds 1994 en Koerslijst bij 2014.

2. Hoogste vervaardiging tien van lucht bronwarmtepomp in China.

3. Vele nieuwe beschikbare stijlen en wij kunnen volgens uw vereiste aanpassen.
4. Bezoek op elk ogenblik de fabriek.
5. Elk van onze producten gaan de certificaten (ERP Energieetiket & Certificaat, Ce, ROHS, CITIZENS BAND, SAA, EN14511 enz.) over
6. Al energie Van het Warmtepompen „hoge rendement“ „- „milieuvriendelijke“ besparing“.
7. Superieure kwaliteit met concurrerende prijs.

 

Onze dienst

 

1. 24 uren na de verkoopdienst.

2. Volg uw orden op en informeer de ladingsstatus om de 2 dagen.

3. De nieuwe producten of de promotieactiviteit worden preodically aangeboden aan u.

4. De professionele raad zal aan u voor het selecteren van geschikte eenheden worden aangeboden.

 

Betaling en Terugkeerbeleid

 

1. betaling: Het westenunie, bankoverdracht T/T, L/C, geldgram enz.
2. Als het totale aankoopbedrag meer dan USD800000/year is, dan 3%-kan de korting aan u extra worden aangeboden.
3. 1% vervangstukken vrije wordt verantwoordelijk aangeboden aan u gebaseerd op containerorde.

 

 

 

 

IMG_7529.JPG

 

 

Bedrijfinleiding:

 

Firmanaam: Van de Wereldnew energy van de Shenzhenmacht de Technologieco., Ltd.

Producten Gamma: Lucht/water/de gemalen verwarmer van het bronwarmtepompwater, het koelen, het verwarmen, warm water

Gevestigd jaar: 2004
Fabrieksgrootte: 20,000square meters
Aantal werknemer: 250+
Productielijn: 5
R&D-teammateriaal: 30+
Productiecapaciteit: 20,000-100,000 eenheden, kunnen na verloop van tijd werken als meer ordehoeveelheid.
Jaarlijkse omzet: 50 miljoen-100 miljoen
Markt: Europa, Zuid-Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, de V.S.
Certificatie: Ce, CITIZENS BAND, ERP, GS, RoHS, SAA, EN14511, EN14825, gaf Kwaliteitssysteem door: ISO9001: 2008, ISO14001: de bevestiging van 2001,
Prijs & eer: China die top 10 merkfabrikant, ShenZhen-geavanceerd technische onderneming, nationaal octrooicertificaat, uitvindingsoctrooi, gebruiksmodeloctrooi leiden.

Contactgegevens
Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Ida Ray

Fax: 86-0755-33850799

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)