Co. van het de Machinesmateriaal van de machtswereld, Ltd. 

 

Ondernemingswaarde: Eerlijkheid, Praktisch aspect, Innovatie.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit grond bronwarmtepomp voor verkoop
Van goede kwaliteit grond bronwarmtepomp voor verkoop
Klantenoverzichten
De warmtepomp van EVI loopt goed voor deze winter. Dank u want uw vriendelijke onze steunen van opleiding mensen installeren!

—— Richard J. Roos

Beste warmtepomp die ik van China, perfect prestaties en goed na verkoopsteun heb gekocht!

—— Carl Eriksson

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd. Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd. Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd. Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Machtswereld
Aantal werknemers : 300~400
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 40% - 50%

Onze Dienst 

 

Met het ervaren ingenieursteam, heeft de Machtswereld dozens octrooien van uitvinding op het gebied van warmtepompen bereikt en een groot marktaandeel over de hele wereld in de high-end markt gehad.

De warmtepompen worden verwerkt met strikt beheerssysteem om de kwaliteit en de consistentie te verzekeren. Alle producten zoals zwembadwarmtepompen, de verwarmers van het warmtepompwater, worden de warmtepompen allen van EVI verkocht zeer goed in zowel binnenlandse markt als wereldmarkt.

Er zijn verwerkende documenten in detail voor elke werkende post en alle dagelijkse vervaardigingsdata zullen door het systeem van de vervaardigingsdatabase worden geanalyseerd en zullen getoond worden op de witte die raad in de workshops wordt geplaatst om de verrichtingsvaardigheden van onze arbeiders te verbeteren. Als ontwikkeling van bedrijf, werden de meer en meer geavanceerde productiewijzen goedgekeurd in Machtswereld, zoals 5S en magere productie, die de productie nauwkeuriger en efficiënt maakten.

De belangrijke productiemethodes van Europa wordt toegepast op onze productielijn en wij concentreren ons altijd op de gedetailleerde verwerkingsstappen zoals lassen, knipsel en isolatie om superieure kwaliteit van onze producten te verzekeren.
   
24 online uren

Wij hebben ook een professioneel en internationaal de dienstteam om u te steunen als er om het even welke problemen zijn. Ons de dienstteam zal 16 uren per dag reserve zijn om de problemen te vermijden toe te schrijven aan het tijdverschil voor verschillende landen, en om het even welke problemen zullen in 24 uren worden geantwoord en zullen opgelost worden in 48 uren.
 

Contactgegevens
Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Ida Ray

Tel.: 86-0769-89979297

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)